Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Ronald, Marjelle en kids Ronald, Marjelle en kids uit Berlicum
Lieve Frederique en Nico, wat wonen jullie op een geweldige plek! Wij hebben de afgelopen week samen met de kids heel erg genoten van de plek, de omgeving en van jullie gastvrijheid. We komen zeker nog een keertje terug. 😊 Groetjes van Ronald, Marjelle en de kids.
Harry & Heidi Harry & Heidi uit Numansdorp
Beste Nico en Frederique, wij wensen jullie heel veel succes met jullie 'avontuur'. Hoop dat jullie dit paradijs weer tot leven brengen en hier nog vele jaren van mogen genieten.
Jolanda Jolanda uit Hensbroek
Lieve Diana (voormalige eigenaresse), we hebben enorm genoten van je gastvrijheid en de gezelligheid tijdens de avonden met de andere gasten. Eén met de omgeving en alles wat er te doen was, dus reden om te zeggen: tot volgend jaar! Liefs van Jolanda, Julia, Mees en Lieve.
Frits en Ella Bos Frits en Ella Bos uit Kootwijk
Lieve Diana (voormalige eigenaresse), we hebben met z'n allen weer volop genoten. Jammer dat we weer naar huis moesten, maar aan al het goede komt een eind. Bedankt voor de gezelligheid. We hebben gezellige avonden gehad en veel gekletst en gelachen. We wensen jullie het alle beste toe, veel geluk, liefde en gezondheid. Liefs en een dikke kus van ons allemaal, De Bosjes.
Jan en Gea Walsmaer Jan en Gea Walsmaer uit Nederland
Bedankt voor de hartelijke ontvangst. We hebben een zeer fijne vakantie gehad. Zeer ontspannend, uitgerust en zeer goed geslapen. Ook veel van de omgeving gezien. Hartelijk bedankt voor alles. Groeten van Jan en Gea.
Bram Tonnaer Bram Tonnaer uit Nijmegen
Lieve Diana (voormalige eigenaresse), wat ben jij een lieve schat. Wat heb je het hier mooi en gezellig gemaakt. Ik kom hier zeker terug met mijn vrouw en hond en blijven dan langer, als het mag. Groene groeten van Bram Tonnaer.
Harry en Heidi Harry en Heidi uit Numansdorp
Voor de achtste keer bij jullie op bezoek. Fantastische locatie en een hartelijk verblijf. Volgende keer zijn we er weer!